KSF Fotografie | Services
Services

Wat ik voor je kan betekenen

Bruidsreportage, portretfoto, dikke buikenfoto alle studiofotografie in mijn van alle gemakken voorziene studio, of gewoon op locatie met je familie, alles is mogelijk!

Portretfoto's

Vroeger was een foto van jezelf vooral leuk voor familie, bijna elke ouder/opa/oma had wel ergens een lijstje met een mooie foto om trots te laten zien wat voor ‘knappe geweldige slimme (klein)kinderen ze hadden. Tegenwoordig werkt het iets anders. Vooral internet leeft veel meer. Bij sollicitaties, websites, social media zoals instagram zijn foto’s toch wel een must. Nog steeds is een portret fotoshoot van jezelf leuk voor je familie, maar óók voor online, of gewoon voor jezelf omdat je benieuwd bent naar de ervaring!


Bruidsreportage

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Kajsa Stròmberg weet door haar achtergrond hoe beelden spreken en hoe zij met foto’s een spontaan en origineel verhaal kan vertellen. Mijn reportages zijn een combinatie van ongeposeerde (fotojournalistieke) foto’s en stijlvolle geposeerde portretfoto’s. Jullie beleven de dag van jullie leven en ik legt het vast! Ik hoop jullie dan ook snel te zien bij mij samen met een kopje koffie om geheel vrijblijvend de mogelijkheden van jullie mooiste dag te bespreken.


Familiefoto's

Alle familieleden verzamelen Wat is er nu leuker dan familiefoto´s speciaal gemaakt voor opa en oma? Familiefoto’s waarin opa en oma samen met hun kinderen en kleinkinderen de hoofdrol spelen natuurlijk. Onze familiefotosessie is niet alleen leuk voor opa’s, oma’s, papa’s en mama’s en hun kinderen. Het is ook een originele activiteit voor een familiedag, broer-en-zussen-dag of neven-en-nichten-uitje. * In onze studio passen families tot 30 personen * Geschikt voor familieleden van alle leeftijden * Leuk als cadeau voor opa of oma * Originele invulling van je familiedag